Nieuwe samenwerking! Huishoudelijke hulp van Hlprs te boeken via Centraal Beheer

Vanaf oktober biedt Centraal Beheer ook huishoudelijke hulp aan, de aanvragen worden verwerkt via Hlprs; hét online diensten-platform. Klanten kunnen bij Centraal Beheer terecht voor verzekeringen en financiële producten. Daarnaast bieden zij ook diensten aan zoals pechhulp on demand, het plaatsen van zonnepanelen en isolatie. Daar komt nu het aanbod van huishoudelijke hulpen bij. Net als Centraal Beheer is Hlprs opgericht om mensen te helpen, iedere dag weer.

Gemak

De huishoudelijke hulp helpt met verschillende schoonmaaktaken. Van stoffen tot dweilen en van strijken tot stofzuigen, in iedere ruimte van het huis. Dat scheelt tijd en energie! De afgelopen tijd richt Centraal Beheer zich steeds meer op het bieden van gemak aan de consument, met de huishoudelijk hulp als nieuwste toevoeging.

Voor iedereen

Klanten en niet-klanten kunnen via Centraal Beheer een huishoudelijke hulp boeken. Door het grote netwerk van Hlprs is in iedere regio een betrouwbare huishoudelijke hulp te vinden. De vanaf-prijs per uur bedraagt € 14,00. De betaling kan eenvoudig achteraf worden voldaan via iDEAL.

Klik hier voor meer informatie. 

Reacties