Een oppas boeken bij Hlprs: hoe werkt het?

Online een oppas boeken, sommige mensen zijn er wat huiverig over en dat snappen we. Waar moet je op letten? Is die persoon betrouwbaar? Bij Hlprs boek je gemakkelijk en snel een betrouwbare oppasser bij jou uit de buurt. We vertellen je hoe het werkt.  

Vergelijk en kies een fijne oppasser uit de buurt 

Je kunt natuurlijk een briefje ophangen in de supermarkt of een advertentie plaatsen op Marktplaats, maar dan kun je niet makkelijk verschillende oppassers met elkaar vergelijken zoals dat bij Hlprs wél kan. En dat kan ook nog eens thuis vanaf een scherm.  

Bij Hlprs kies jij zélf de dienstverlener die je het meest geschikt vindt. Geef aan wanneer je de oppas nodig hebt en hoe vaak, dat kan eenmalig zijn, maar wekelijks, tweewekelijks of maandelijks is ook een mogelijkheid. Vervolgens zie je een overzicht van alle babysitters bij jou in de buurt. In de profielen van de helpers kun je zien of ze al eerder via het platform hebben gewerkt, of ze al beoordeeld zijn, of ze al eerdere werkervaring hebben en wat voor uurtarief te vragen. De meeste oppassers hebben ook een foto van zichzelf toegevoegd en iets over zichzelf verteld. Uit dit overzicht van oppashulpen, maak jij zelf de keuze met wie je graag wil kennismaken. Fijn toch! Zo kun je gemakkelijk verschillende oppassers vergelijken.  

Oppassers met beoordelingen 

Hebben de helpers al een keer eerder via het platform gewerkt, kun je dit zien en vaak hebben ze dan ook een beoordeling ontvangen. Zo lees je wat de ervaring is van andere klanten met deze oppasser. Toch altijd fijn om ervaringen van anderen te lezen! Dat geef je een indruk hoe deze oppashulpen met kinderen van anderen omgaan.  

Maak kennis met de oppas 

Heb je een geschikte oppas gevonden? Dan kunnen we ons voorstellen dat het fijn is om nog even met elkaar kennis te maken. Iemand kan op een platform toch anders overkomen dan in het echt. Kennismaken is dus ook zeker mogelijk bij Hlprs. Zodra je boeking bevestigd is door een helper, kun je met hem of haar contact opnemen om een afspraak te maken voor een kennismaking. Wellicht wel fijn om de oppas bij je thuis langs te laten komen, zodat hij of zij ook je kinderen kan ontmoeten. Die klik is natuurlijk ook belangrijk!  

Tóch geen klik?

Kom je er direct achter dat het toch niet zo klikt tussen de oppas en jou/ de kinderen? Dan kun je gewoon de boeking annuleren en een nieuwe boeking plaatsen. Kom je er pas later achter? Dat kan natuurlijk ook. Het is altijd slim om aan het begin een proefperiode af te spreken, zodat er van beide kanten kan worden gekeken of het klikt. Loopt het toch niet zo lekker, dan heb je gemakkelijk weer iemand anders geboekt.  


Ook benieuwd naar het boeken van een oppas bij Hlprs? 


Reacties