Hlprs – Happy to help!


Ongeveer anderhalf jaar geleden ontstond het idee; één platform waar particulieren een dienstverlener kunnen boeken voor het uitvoeren van klusjes in en rond het huis. Daar moest een passende naam voor komen: Hlprs werd het (spreek je uit als ‘helpers’). Een platform waar gemakkelijk verschillende gescreende helpers zijn te boeken. Hierbij kun je denken aan een klusjesman, een tuinhulp, hulp bij het huishouden én oppas. Eenmalig of structureel mogelijk, handig toch!

Wat is Hlprs?

Via Hlprs lukt het je om razendsnel in contact te komen met een helper die jouw klus wil uitvoeren. Hulp nodig bij het huishouden, het in elkaar zetten van een kast of het snoeien van een heg? Een aantal voorbeelden van klusjes waar je via Hlprs iemand voor kan vinden. In één duidelijk overzicht zie je welke helpers er bij jou in de buurt actief zijn. Alle dienstverleners zijn van tevoren gescreend, jij hoeft alleen maar de keuze te maken wie het beste bij je past! Daarnaast heeft iedere helper een eigen uurtarief, dus altijd passend bij jouw budget. Makkelijker kunnen we het haast niet maken om de juiste hulp te vinden! Als de helper bij jou langs is geweest, heb jij de mogelijkheid hem of haar te beoordelen via het platform.

Hoe werkt Hlprs?

Wanneer je een boeking plaatst, kies je een aantal favorieten uit alle dienstverleners bij jou in de buurt. Kijk wie je het meeste aanspreekt. Zo zie je per helper bijvoorbeeld welke badges er verdiend zijn, het uurtarief dat ze vragen, lees je iets over de dienstverlener zoals eerdere werkervaring en kan je eventueel beoordelingen zien van andere klanten waar de helper is geweest.

De helpers die via het platform werken, kunnen badges verdienen. Deze badges zijn in de profielen van de helpers te zien en dat maakt het makkelijker voor je om de juiste dienstverlener te kiezen. Het aantal badges laat zien hoeveel stappen ze hebben doorlopen in de screening. Er zijn badges te verdienen bij een telefonisch intakegesprek met een van de medewerkers van Hlprs, een online vragenlijst en een relevante cursus.

De favorieten die je hebt geselecteerd, worden direct benaderd. Zodra jouw favorieten de boeking niet kunnen accepteren, worden andere helpers uit de buurt benaderd. Je ontvangt bericht wanneer een van hen de boeking kan accepteren. Vervolgens heb jij weer de mogelijkheid om tussen hen te kiezen.  Zodra de boeking is geaccepteerd, kun je meteen contact met de helper opnemen via de chatfunctie in het Hlprs portaal. Bespreek alvast de werkzaamheden, geef aan wat er gedaan moet worden en leer elkaar een beetje kennen, voordat de eerste afspraak volgens de boeking plaatsvindt.

De voordelen van Hlprs

Hlprs is méér dan alleen een platform waar je terecht kan voor een huishoudelijke hulp, klushulp, tuinhulp of oppas. Wanneer je een helper boekt via het platform, weet je zeker dat het goed is geregeld. Zo werken de dienstverleners ‘wit’ via de Regeling dienstverlening aan huis. Je hebt geen omkijken naar de administratie en facturatie. Dit neemt Hlprs voor je uit handen. Na de laatste werkzaamheden in de maand, ontvang je de factuur die je gemakkelijk via iDEAL kunt voldoen. De helper heeft de volgende werkdag het geld op de rekening staan! Betalen via een automatische incasso is ook mogelijk. 

Heeft de hulp per ongeluk schade gemaakt in huis? Je kunt aanspraak maken op de aanvullende aansprakelijkheidsverzekering mocht je eigen verzekering de schade niet vergoeden. Fijn om te weten!

Nou, waar wacht je nog op? Bekijk ook snel het aanbod van helpers bij jou in de buurt! 😉

Reacties